ALI NE ZABORAVITE, LEK ZA VAŠE BOLESTI STE VI, OD VAS ZAVISI…..

Tri doše Ayurvedik medicine
June 27, 2018
alergija na ambroziju
Kašljete, kijate, šmrčete? Svrbe vas nos, oči i uši? – Alergija na ambroziju.
September 20, 2018
 
Od svog postojanja do danas čovek je neprekidno iznalazio mogućnost i način za lakši opstanak. Izumeo je mnoga tehnička pomagala, hemiske preparate, izmenio svoje prirodno okruženje, svoje navike pa i odnos prema sebi i ljudima u okruženju.

Tako danas živimo brzo, napeto, neprekidno gubeći mentalnu i fizičku energiju čiji nas, sve veći nedostatak, uvodi u promene koje zovemo starost ili još teže bolest.

Promene se sve manje vezuju za godine života, sve prisutnije u mlađoj populaciji, a proces usporenja starenja i odlaganja bolesti tražimo svuda samo ne u prirodi.

Svesno odbacujemo savete o prevenciji i uzrocima nastanka promena, o tome da smo sami odgovorni za sve što nam se dešava, dok jurimo za lekom mi ustvari bežimo od uzroka.

AKO ZAISTA ŽELITE DA OSTANETE ILI POSTANETE ZDRAVI, IZBEGAVAJTE ONO ŠTO IZAZIVA TEŠKE BOLESTI I „UBIJA“ IMUNI SISTEM. ALI NE ZABORAVITE, LEK ZA VAŠE BOLESTI STE VI, OD VAS ZAVISI.....

 
Vaše telo zna kako da se samo izbori sa lošim uticajima spoljašnje sredine ili onim nastalim u njemu, da se suprotstavi šećeru, da ubije ćelije raka, da uspori starenje, eliminiše toksine, da se bori sa infekcijom, da odstrani strana tela ili na bilo koji drugi način sačuva naše zdravlje. Ono je opremljeno prirodnim mehanizmom za samoizlečenje. Kada ovaj mehanizam ne funkcioniše ispravno, proces odbrane posustaje.

Prevencija je aktivno učešće u očuvanju i unapređenju zdravlja, sprečavanju štetnih faktora i uticaja za nastanak bolsti. Kao takva prevencija je neophodna i u preporuci od 20-te god života, kada lagano počinje smanjenje adaptabilnih mehanizama u organizmu.ImunI sistem je najosetljiviji, a prvi znak njegove slabosti je umor. Verovatno je tako jer se trudimo da živimo za desetoro, a jedemo za troje, nekrećemo se za petoro a udišemo zagađeni vazduh koji bi oštetio zdravlje desetorici, dok stres proživljavamo svakodnevno za nekoliko ljudi.

Prava pomoć dolazi samo iz prirode, gde se unetim preparatom nadoknadi izgubljeno, spreče zapaljive i degenerativne promene, pospeši regeneracija, detoksikacija, vežu se slobodni radikali, pokrene proces ispravljanja grešaka i uspori proces starenja.
 
 
Upravo Vam predstavljamo takav proizvod, Mahat, tinkturu od 25 najlekovitijih biljaka, koja sa obiljem lekovitih sastojaka, deluje na nivou ćelije. Bioaktivne materije, fotonska energija sunca, sinergističko delovanje biljnih ektrata, pigmenata, enzima, vitamina, minerala, amino kiselina, eteričnih ulja i dr aktivih sastojaka, koji su nosioci osnovnih ćelijskih mehanizma, ispravljaju se greške i normalizuju metabolički procesi.

Sastojci učestvuju u čišćenju, unutrašnjosti ćelije, međućelijskog prostora i štite od hemiskih oštećenja-antioksidatvna zaštita. Čelija je osnovna jedinica koja nosi naš genetski materjal, nasledne informacije, sadrži određen % vode koji je od vitalnog značaja za samu ćeliju, ćelijske organele i ćelijsku membranu koja daje ćeliji autonomnost.

Sposobnost vezivanja potpuno prirodnih sastojaka Mahata za određene ćelijske proteinske prijemnike, poput liganda, je ono što ovaj proizvod, adaptogen, čini jedinstvenim u prevenciji i u vreme korišćeja propisane terapije. Stvaranje potrebnih hemiskih materija koje deluju na uzrok nastanka promena je svojstvo samo prirodnih a ne sintetskih preparata.

Prim dr. Nina Rajčić preporučuje redovno korišćenje preparata MAHAT, prevencija i rešenje za jak imunitet i zdrav organizam.


Na sledećem linku pročitajte BIOGRAFIJU Prim dr. Nina Rajčić: http://arthaveda.rs/2018/06/15/prim-dr-nina-rajcic-vas-pita-kako-ste-jeste-li-umorni/