Vaše zdravlje i bolji imunitet na prvom mestu

 
November 30, 2018

Imunitet i Mahat – Prim dr. Nina Rajčić

Neki ljudi su otporniji, ne budu bolesni,kažu imaju jači imunitet, a neki slabiji, pa ih virusne infekcije iznenade nekoliko puta tokom sezone. Prvi se lako bore protiv štetnih bakterija i virusa, a drugi teško podnose uticaje slobodnih radikala i teško se suočavaju sa njihovim uticajem na telo. Ako se pronalazite u drugoj grupi i konstantno jurite kod lekara zbog raznovrsnih tegoba, vreme je da nešto učinite po tom pitanju.
September 20, 2018

Kašljete, kijate, šmrčete? Svrbe vas nos, oči i uši? – Alergija na ambroziju.

Cvetanje ambrozije u punom je jeku! Sprečite dosadno curenje nosa, svrab, peckanje i suzenje očiju, kašljanje, kijanje i oticanje sluznice. Probajte prirodne kapi Mahat i ponovo uživajte u životu
August 15, 2018

ALI NE ZABORAVITE, LEK ZA VAŠE BOLESTI STE VI, OD VAS ZAVISI…..

Prevencija je aktivno učešće u očuvanju i unapređenju zdravlja, sprečavanju štetnih faktora i uticaja za nastanak bolesti
June 27, 2018

Tri doše Ayurvedik medicine

Veruje se, da bolest i patnja dolaze kada su tri doše, osnovne životne energije: Vata, Pitta i Kapha, neuravnotežene. Korisnici Ayurveda medicine se služe umerenom ishranom, promenom životnog stila, oslobadjanjem stresa i raznim biljnim preparatima da iscele različite vrste problema tako što će vratiti telo u balans.
June 27, 2018

7 načina na koji Ayurveda medicina poboljšava zdravlje: niži krvni pritisak, manje stresa i jos mnogo toga

Znamo da hronični stres može da uništi kvalitet života, a da je sniženi nivo stresa direktno povezan sa zdravljem, dugovečnim životom, kontrolom težine i srećom. Zdraviji način ishrane, bolji san i poboljšana ravnoteža hormona takodje igraju ulogu u lečenju ayurveda medicine.
June 15, 2018

Prim dr. Nina Rajčić vas pita: KAKO STE, JESTE LI UMORNI?

Tajna uspeha kako kaže, je verovati u sebe, biti uporan, biti dobar prema onima koji ne mogu da ti uzvrate, biti pošten.
May 25, 2018

AYURVEDA – NAUKA O ŽIVOTU

Ayurveda je tradicionalni medicinski sistem Indije, najstariji je sistem prirodne medicine na svetu i predstavlja prvu nauku o umu i telu. Ayurveda pruža celovit, individualan pristup prevenciji bolesti što uključuje bavljenjem zdravljem na fizičkom, emotivnom i mentalnom nivou.
May 6, 2018

Stop letnjim prehladama

Svi zeljno iscekujemo lepse vreme i prve zrake Sunca, ali često se dešava da ne uspemo da uživamo u divnim danima, jer nas sustigne neka od mnogih letnjih prehlada.
April 1, 2018

Kako pomaže biljna terapija?

Biljna terapija ili kako je danas sve češće zovemo FITOTERAPIJA sve više upotpunjuje savremeno lečenje potpomažući lečenje različitih bolesti. Biljna terapija podstiče regeneraciju celog organizma i učvršćuje njegov odbrambeni sistem.
March 19, 2018

Saznajte kako se stvara magija iz prirode TINKTURA KAO PRIRODNI LEK!

Tinkture su visoko koncentrisani tečni ekstrakti napravljeni od lekovitog bilja koje se konzumiraju oralno.Postoji mnogo stvari koje treba znati o umetnosti pravljenja tinktura.